

## 2021 Year 11 Assessment Period

Please refer to individual task notifications for each subject for specific details relating to task structure and submission.

Date	Sessions starting at 08:40am	Sessions starting at 12:45pm
Thursday 2 Sept	08:40 – 11:40 (3hr) English Standard English Advanced English as an Additional Dialect	
Friday 3 Sept	08:40 – 10:10 (1h30mins) Maths Standard Maths Advanced	12:45 – 14:15 (1h30mins) Chemistry
Monday 6 Sept	08:40 – 10:10 (1h30mins) Design and Technology Drama Investigating Science	12:45 – 13:45 (1h) Economics Industrial Technology - Timber
Tuesday 7 Sept	08:40 – 10:40 (1h) Japanese Continuers (Reading and Writing) 08:40 – 10:10 (1h30mins) Music 1 08:40 – 10:40 (2h) Food Technology	12:45 – 13:45 (1h) Japanese Beginners (Listening) 12:45 – 14:15 (1h30mins) Software Design and Development
Wednesday 8 Sept	08:40 – 10:10 (1h30mins) Earth and Environmental Science 08:40 – 10:40 (2h) Community and Family Studies	12:45 – 14:15 (1h30mins) Business Studies
Thursday 9 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Japanese Continuers (Listening) 08:40 – 10:10 (1h30mins) Music 2 Physics	12:45 – 14:15 (1h30mins) Visual Arts
Friday 10 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Legal Studies	12:45 – 13:45 (1h) Japanese Continuers (Speaking) Society and Culture
Monday 13 Sept	08:40 – 11:40 (3h) English Extension 08:40 – 10:10 (1h30mins) Textiles and Design	12:45 – 13:45 (1h) Modern History
Tuesday 14 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Biology	12:45 – 13:45 (1h) Ancient History Information Processes and Technology Studies of Religion (1 Unit)
Wednesday 15 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Japanese Beginners (Reading and Writing) 08:40 – 10:40 (2h) PDHPE	12:45 – 14:15 (1h30mins) Hospitality
Thursday 16 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Geography	12:45 – 14:45 (2h) Engineering Studies
Friday 17 Sept	08:40 – 09:40 (1h) Maths Extension	

- Chinese and Literature Take home task due 6<sup>th</sup> September
- Sport, Lifestyle and Recreation Hand in task due 8<sup>th</sup> September